Minustaannuu design on 2020 perustettu pienimuotoinen käsityöyritys, joka toimii päätoiminimi BLB Studion y-tunnuksen 2907638-3 alla.

"Olen äärettömän yrittäjähenkinen ja ennen annuu designin perustamista olinkin valmiiksi jo täyspäiväinen kauneudenalan yrittäjä. Olen aina rakastanut tehdä luovia ja taiteellisia asioita ja pohdin, mitä voisin tuoreena äitinä tehdä myös silloin, kun en voi tehdä asiakastöitä ensimmäisen äitiyslomani aikana yhtä joustavasti. Ajatus omasta käsityöyrityksestä oli kypsytellyt takaraivossa jo pitkään ja siksi ryhdyinkin kehittelemään tuotteita ja suuntaa mitä haluan tulevaisuudessa verkkokauppaani luoda. Näin syntyi annuu design!

Haluan panostaa töissäni korkeaan laatuun ja turvallisuuteen.
annuu design -tuotteet on valmistettu standardien mukaisesti, lelut ovat CE -merkitty ja materiaalit ovat tarkoin testattuja. Valmistamalla tuotteet itse, voin täten varmistaa niiden laadun ja kestävyyden jotta niistä on omistajilleen iloa pitkään.

Omaan tuotantoon kuuluvat tuttinauhat, purulelut sekä vaunulelut. Toivottavasti tuotteeni miellyttävät sinua ja pienokaistasi!"

-Anne Maria