Tuttiketju • Dusty Pink
Tuttiketju • Dusty Pink

Tuttiketju • Dusty Pink

annuudesign
15,12 €
18,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tuttiketjun avulla pidät pienokaisesi tutin tallessa & poissa maasta! Kaunis pakkaus sisältää myös erillisen silikonirenkaan nupillisia tutteja varten.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Turvallisuus:

Tuttiketjuissa käytetään myrkytöntä elintarvikesilikonia, käsittelemätöntä pyökkiä & nyörinauhaa. Klipsien metalliosat ovat nikkelivapaita. Tuttiketjut vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Valmistamme tuotteet itse, jotta voimme taata niiden laadun & turvallisuuden.

VAROITUS!

Tuttiketjut eivät ole leluja. Ne sisältävät pieniä osia jotka voivat olla vaarallisia pienille lapsille. Ethän jätä lasta valvomatta tuttiketjun kanssa. Tuttiketju on käytössä kuluva tuote, joten testaa säännöllisesti sen kestävyys & kunto heikentymisen merkkien varalta. Viallinen tai rikkoutunut tuote on hävitettävä välittömästi!

Puhdistus & Hoito:

Tuotteet voi puhdistaa haalealla vedellä sekä miedolla saippuaseoksella. Kuivaa metalliset osat huolellisesti kastumisen jälkeen. Älä myöskään keitä tai jäädytä tuttinauhaa.

Puu on kaunis ja elävä luonnonmateriaali, johon ilmankosteus sekä lämpötila voivat vaikuttaa. Välttääksesi halkeamien syntyä parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää noudattaa hoito-ohjeita. Halutessasi voit kosteuttaa tuttinauhan puuosia lapselle sopivilla & turvallisilla öljyillä tai vahoilla.

Välttääksesi tuttiketjun klipsiosan löystymistä, älä kiinnitä tuotetta liian paksuun materiaaliin.

Tuttiketjun pituus ilman klipsiosaa 19cm. Puunapin leveys 29mm.


Pituus:
19 cm
Korkeus:
1.5 cm
Leveys:
3 cm
Paino:
20 g
Arvostelut 0 arvostelua